Om bordreservation

Når du reserverer bord online modtager du lige efter bestillingen en bekræftelse på e-mail, hvis der er tilknyttet en e-mail.

Selskaber på over 9 personer kan ikke booke bord online. Venligst kontakt os på email info@stmichaelsberg.dk eller på tlf 88 443 443.

Ved telefonisk henvendelse kontaktes vi bedst i mellem 10.30 og 11.30 og igen 14.30 og 17.30.

Vi tjekker mailboks formiddag og eftermiddag. Husk så mange oplysninger som muligt: dit fulde navn, telefonnummer, anledning, antal gæster, dato osv.

Se regler for afbestilling her.

 

 

Før og efter dit besøg på St. Michaelsberg

Ønsker du inspiration til, hvad du skal før og efter sit besøg på St. Michaelsberg? Vi står gerne til rådighed med et tip eller to.

Vi på St. Michaelsberg elsker nemlig at få os en dukkert i Almindsø, besøge Hede Rytmer til en kanon start på sommeren, sejle en tur med hjejlen, feste til Riverboat Jazz Festival, cykle på mountainbike i Nordskoven, handle i Silkeborgs mange specialbutikker, besøge Kedelhuset og Jysk Musik og Teaterhus til en god koncert eller stand-up, sejle i kano på Gudenåen og nå ud til en dukkert ved brillerne.

Inde på Silkeborgs Unlimiteds hjemmeside kan du finde inspiration til oplevelser events, musik, dans, koncerter, loppemarkeder, forestillinger, teater, stand-up og meget mere.

 

Job på St. Michaelsberg 

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, der dygtiggør vores medarbejdere gennem uddannelse og efteruddannelse, samt uddanner kokkeelever, med høj selvstændighed, højt fagligt og kreativt niveau. Du kan også tage en deltidsuddannelse hos os, hvor du kan læse: Oplevelsesøkonomi, markedsføring, serviceøkonomi og diverse ledelses uddannelser.

Vi ønsker at være de stærkeste teams i byen, hvor vi giver byens bedste service med en effektiv ekspedition af mad og drikke med gæsten i centrum.

Vi vil tage et stort samfundsansvar både mht. Menneskerettigheder, antikorruption og bæredygtighed. Derfor er vi også en del af REGA - Restauratørernes Garatiordning.

Du er altid velkommen til at søge job uopfordret hos os og grundet den nye persondatalov, modtager vi ikke længere ansøgninger på mail eller i papirform. Vi modtager kun ansøgninger online via nedenstående link: 

Ønsker du at søge job opfordret eller uopfordret kan du gøre det her

 

 

Fransk storebror og græsk storesøster

Ud over St. Michaelsberg har vi en fransk storebror på papirfabrikken ved navn Evald Brasserie & Cafe og en græsk lillesøster på hjørnet af Nygade og Tværgade, hun hedder Restaurant Zorba.

På Evald Brasserie & Cafe er køkkenet fransk inspireret med enkelte cafe-retter. Evald ligger på Papirfabrikken 10b, med Remstrup Å i forhaven. Om sommeren åbner vi op for terrassen, hvor der også er mulighed for at nyde en middag på vores bro over åen. Se mere og bestil bord på Evalds hjemmeside her.

På Zorba sørger vi for en hyggelig pause med græsk mad, drikke og atmosfære. Om sommeren åbner vi op for gårdhaven, som er en helt unik gårdhave med ferie-stemning og hygge på højt plan midt i Silkeborgs Latinerkvarter med special-butikker som naboer. Se mere og bestil bord på Zorbas hjemmeside her.

Ring til os
(+45) 88 44 34 43
Skriv os en mail
info@stmichaelsberg.dk
Søndergade 20A, 8600 Silkeborg
Find vej